Днес започва тазгодишното издание на US Open и през следващите дни

...
Днес започва тазгодишното издание на US Open и през следващите дни
Коментари Харесай

Как Джокович може да свали Алкарас от върха само с една победа

Днес стартира тазгодишното издание на US Open и през идващите дни погледите на всички почитатели на тениса ще бъдат ориентирани към протичащото се зад океана.
 Карлос Алкарас след загубата от Новак Джокович - върхът, който сложи
Какво завоюва Алкарас, когато загуби от Джокович

Поредното достижение на испанеца

Ще бъде забавно, несъмнено, да разберем дали някой всред Новак Джокович и Карлос Алкарас ще успее да вдигне трофея над главата си, или пък това ще бъде някой различен.

Каквото и да се случи обаче е съвсем несъмнено, че след US Open ще има нов номер едно при мъжете. Към момента на първата позиция е Алкарас, който е там от месец юни насам, следван компактно от Джокович, като разликата сред двамата е едвам 20 точки.
 Снимка 627360

Интересното в тази ситуация е, че даже испанецът да завоюва втора поредна купа от шампионата, това няма да му резервира първото място. Докато на Новак Джокович му е нужно просто да завоюва първия си мач против Александър Мюлер, който ще е изиграе тази нощ.

Победителят от мача ще завоюва 45 точки, които в тази ситуация на сърбина ще са изцяло задоволителни, с цел да се качи още веднъж на върха при мъжете. Това е по този начин, тъй като Карлос Алкарас, който бе крайният победил на шампионата предходната година, няма да завоюва никакви точки, даже да отбрани купата си, тъкмо заради тази причина.
 Снимка 630122

, от своя страна, не взе присъединяване на миналогодишното издание на US Open, тъй като тогава отхвърли да се имунизира против COVID-19 и присъединяване му бе отказано. Ако се доверим на статистиката, то сигурно сърбинът ще бъде новият номер едно в тениса още от на следващия ден.

Просто тъй като Джокович е спечелил последните си 66 следващи мача от първия кръг на шампионати от Големия шлем. Докато опонентът му, досега не е печелил мач против нито един тенисист от топ 20, пише TENNIS.com.
 Арина Сабаленка

Арина Сабаленка

Разбира се, спортът е забавен, тъй като нищо не е несъмнено и изненади постоянно могат да се случат, тъй че ще гледаме с интерес. Колкото до дамите, там също може да има разбъркване в челото, само че малко по-трудно.
 Новак Джокович и Никола Йокич потвърждават, че в спорта няма невъзможни неща
Двама сърби против целия свят

Дами и господа, Новак Джокович и Никола Йокич

Ига Швьонтек , която е на върха при дамите от предишния април, ще резервира първата си позиция, само че за задачата би трябвало да остане в шампионата най-малко един кръг повече от  Арина Сабаленка . Ако това не се случи, или пък и двете отпаднат в един и същи стадий от шампионата, то новият номер едно в тениса при дамите ще бъде Сабаленка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР